Syawal bakal menjelma....


















Ramadhan tahun nie sudah pon menuju ke penghujungnya, macam mana puasa tahun nie? harap2 semua penuh yer, kalo yg tak lengkap nanti kenalah ganti yertak. Syawal hanya beberapa hari saja lagi, persiapan Raya macam mana tahun nie? harap2 sederhana sahaja hendaknya,ikut kemampuan masing2 lah yer. dikesempatan nie gua nak minta maaf kat sapa2 yg terasa hati, pernah masuk blog nie, kat kawan2 pada semua muslimin dan muslimat, dgn ucapan Selamat menyambut Hari Raya Aidulfitri 1430, semoga berbahagia disamping keluarga tercinta. Berhati - hati dijalan raya, ingatlah org yang tersayang.

Raya tahun nie gua mcm biasa balik ke kampung halaman la, mana lg kalo bukan kuala kangsar perak. Insyaallah esok balik lepas keje tumpang kete kawan, smp ipoh then naik bas la kot terus balik kuala. Memang tak sabar rasanya nak jumpa ayah bonda serta adik beradik yg lain...:), oklah takat nie dulu...kita jumpa lagik lepas raya nanti ok...Assalamualaikum.

2 comments:

donnowattono said...

oo sok da baliak..sy sabtu pagi baru balik..time tue la baru nk carik kuih2 raya.. hehe..hati2 yer sok balik..suh member awak tue, bawak kete elok2..biar lambat, asalkan selamat.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)